SKULLS.GP
skulls.gp

Tokio Hotel véleményblog, fanfiction fordítások és saját írások.

2012-2014 között működött az oldal aktívan, a legtöbb fordítást akkor hoztam. A sokrészes történetek fordítására már sajnos nincs időm, de azért igyekszem minden héten hozni ezt-azt. Minden véleménynek, építő jellegű kritikának örülök. :)
 
 
Menü

01. FŐOLDAL

02. TÖRTÉNETEK

03. EGYRÉSZESEK

04. SAJÁT ÍRÁSOK

05. AJÁNLÓ

 
Chat
 
Linkek

# billkaulitz-fans
thfreshandstories # 
# redpunky #
til-the-world-ends #
nitamuller #
phantomrider-alien #
thstoryk18 #
twincestintheschool #
inuth #
dody-tomkaulitz #
dianestories #
babanaginikimyfanfic #
daretodream-th #
# lexyvampire #
thsszivthslelek #
beautifultwc #
heni-csodavilag #
gustav #
teresa-renee #
# youaremyperfectlove #
thstory #
luciferismyhero #
realfanfictions #
# gustavth #
nessiswardrobe #
perverzcsirkefalat #
immaculate-story #
# inlovewithfriend #
wolfskin #
# tk-stories #
tokiohotel-fanfiction #
dirtygermany #
# th-cavern #
# tokiohforditasok #

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Take Shelter - 3. rész

2016.12.05. 03:03

Végre kész, remélem tetszeni fog. Életemben először írtam ilyesmit, úgyhogy érdekel a véleményetek. :) A képre kattintva elérhető a rész.

napi elgondolkodtató kérdés: a rövidtávú kapcsolatok miért érnek kevesebbet, mint a hosszútávúak? 

Take Shelter - 2. rész

2016.10.22. 11:22
Címkék: fanfic

Elkészült a második rész, amit a képre kattintva lehet elolvasni. Ezt úgy képzeljétek el, hogy már hetekkel ezelőtt is kész volt, csak mivel az egészet a telefonomon írtam, ezért ki kellett javítani apróbb hibákat (pl. ékezetek, nagybetű-kisbetű). Tényleg nem volt nagy cucc, néhány óra alatt megvolt az egész, de amióta dolgozom, annyira nincsen rá időm, hogy amikor belegondolok, szinte sírnék. Régen a napi néhány óra lazítós olvasgatás és netezgetés annyira alapvető része volt a mindennapjaimnak, hogy el se tudtam képzelni, hogy a fanfic írók miért szenvednek néha heteket, hónapokat egy-egy résszel... Hát most már értem :(

A harmadik rész is kész van már, ugyanúgy hibajavítgatásra vár. Izgatott vagyok miatta, mert onnantól fog kicsit megkomolyodni a sztori. 

ui. remélem nem haragszotok, hogy fordítás helyett úgy néz ki a saját sztorim lett a fő projektem..

Take Shelter

2016.10.02. 21:28
Címkék: fanfic

Meghoztam az első saját történetem első részét. Előljáróban annyit szeretnék mondani, hogy elég személyes történet lesz, amibe beleírtam a saját szexuális és szerelmi viszonyokkal kapcsolatos elmélkedéseim és tapasztalataim. Ez nem azt jelenti, hogy valamelyik karakter egy-az-egyben én lennék, de lényegében a saját nézőpontomon keresztül szeretném kicsit feszegetni azt a kérdést, hogy milyen egy normális kapcsolat, és hogy egyáltalán miért is kell túlmisztifikálni azt a szót, hogy "kapcsolat".

A cím azért angol, mert a Take shelter c. szám ihlette, és furának éreztem volna magyarosítani. A szám egyébként több oldalon is le van fordítva magyarra. Egyelőre 7 rész van megírva, de a sztori fő vonalaiban ki van már dolgozva a fejemben. Úgy tippelem olyan 20 rész körüli lesz. Az első részből még nem sok dolog derül ki, csak az alapkoncepció, ezért ígérem, hogy a másodikat hamar fogom hozni :)

 

"Bill elgondolkodva nézett rá. Minden, amit mondott, olyan logikusnak tűnt. Csodálkozott is magán, hogy egyedül miért nem jött rá ezekre. Régen mindig ő volt az, aki kapcsolati tanácsokat adott másoknak. Mikor fordult a kocka? Mikor jutott el arra a szintre, hogy neki már fogalma sem volt a játékszabályokról?"

 

Szerző: Kaylinne :)
Korhatár: 18
Kategória: slash
Szereplők: Bill, Tom, Georg, Gustav, Andreas, saját női & férfi karakterek
Műfaj: alternatív univerzum, dráma, twincest - not related
Fő párosítás: Bill/Tom
Mellék párosítás: Bill/saját női karakter, Bill/saját férfi karakter, Tom/saját női karakter
Figyelmeztetés: nincs


 

01. Rendben van

 

Új novellafordítás

2016.08.23. 21:14
Címkék: fanfic

Meghoztam az ígért novellafordítást. :) Túl sokat nem szeretnék hozzáfűzni, remélem tetszeni fog nektek. A képre kattintva tudjátok elolvasni. Hamarosan érkezik a következő fordítás, bár még nem találtam ki pontosan melyik történet legyen.

Nyugodtan megírhatjátok, hogy milyen jellegű történeteket olvasnátok szívesen; milyen műfaj, milyen téma érdekelne titeket jobban. ;)

 

Tömeg

Egy tömött metrón két idegen kicsit túl közel kerül egymáshoz.
 

Eredeti szerző: diamondairways
Korhatár: +18
Kategória: slash
Szereplők: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz
Műfaj: Alternatív Univerzum, PWP/Lemon, Twincest - not related
Fő párosítás: Bill/Tom
Figyelmeztetés: felnőtt tartalom
 

omfg

2016.08.17. 18:59
Címkék: vélemény

Úristen, ezt most nem dolgoztam még fel. A California High a kedvenc számom tőle, ezt a videót várom a legjobban. A hajról még nem tudom eldönteni hogy borzalmas vagy tökéletes, de az biztos, hogy kurva jó klip lesz :D

A hullámos szöszi tincsek viszont hiányozni fognak, mert eddig az Automatic haj után ez tetszett a legjobban.

 

#californiahigh #videoshoot @billyisnotok

Bill Kaulitz (@billkaulitz) által közzétett fénykép,

Elvetett magok - 11. rész

2016.08.16. 16:32
Címkék: fanfic

És végül felkerült az Elvetett magok utolsó része is, amit a képre kattintva el is olvashattok. Egy rövid, egyszerű, aranyos és könnyen olvasható sztori volt, olyan kis szívmelengető :) Remélem tetszett nektek is. A következő, amire számíthattok tőlem, az egy oneshot lesz, ami nem tudom mikorra fog elkészülni, de ígérem, hogy még a héten. :)

Elvetett magok - 10. rész

2016.08.12. 21:44
Címkék: fanfic

Ezt a történetet egy évvel ezelőtt kezdtem el fordítani, de az utolsó 2 rész már nem került fel. Már nagyjából ötször elolvastam ezt a történetet, de most nekem is újrakellett pörgetnem, és huh, rájöttem, hogy nagyon szemétség volt, hogy pont a szexi részt nem posztoltam anno... 

Aki az első résztől szeretné újra olvasni, az kattintson ide; aki viszont csak az újat szeretné látni, itt elolvashatja.

ui. ennél a sztorinál már belinkeltem az előző/következő részeket mindegyik aljára. 

 

Elvetett magok
 
 

Bill beleszeret az egyetem melletti apró közösségi kertbe, ahol hamarosan a szerelem magjai is kihajtanak.

___________________________________
 
Eredeti szerző: Ghostie
Kategória: slash
Korhatár: 18
Szereplők: Bill, Tom
Műfaj: Alternatív Univerzum, Fluff, Romantika, Twincest - not related 
Fő párosítás: Tom/Bill
Mellék párosítás: Nincs
Figyelmeztetés: Felnőtt tartalom
Részek száma: 11

 

 

SZÓVAL ÚJRA ITT VAGYOK

2016.08.11. 12:34
Címkék: oldaldolgok

Aki új az oldalon, annak egy gyors oldaltörténet: 2012-ben kezdtem az oldalt, akkor 11.-es voltam. Egyetem kezdetéig, tehát nagyjából másfél évig nagyon aktívan működött, naponta-néhánynaponta hoztam egy új részt. Utána az életem átalakult, az időm elfogyott, dolgozni kezdtem és komoly kapcsolatom lett, és így már nem volt időm folytatni. Pedig szerettem volna, nagyon is, ezért utána kétszer is próbálkoztam újraindítani. Ennek az lett a végeredménye, hogy három sztorit is elkezdtem fordítani (The Blue of Desire, Confessions, Recessional), de egyiket sem tudtam befejezni. Sajnos nem is fogom. Utoljára 2015 nyarán próbálkoztam, utána megint eltűntem egy évre. 

Most, 2016 tavaszán/nyarán újra fellángolt a banda iránti rajongásom. A Kings of Suburbia szerintem egy zseniális album. Jó érzés a Tokio Hotellel együtt felnőni, mert 12 éves korom óta minden életszakaszomban olyan zenéket csinálnak, amik az aktuális problémáimmal foglalkoznak. :) Na mindegy, szóval természetes módon visszahúzott a szívem az oldalhoz és a fanfictionökhöz is. 

Az előző kinézeten nagyjából 4 évig nem változtattam, de rájöttem, hogy telefonról iszonyatosan rossz volt olvasni, szóval tegnap egy egész napot rászántam, hogy újramegtanuljak css kódot csinálni, és rendbe tegyem a dolgokat. Most viszonylag elégedett vagyok vele, még azt szeretném megcsinálni, hogy a részek között lépegetni lehessen. 

Amire ne számítsatok:

  • ... hogy hosszú sztorikat fogok fordítani. Régen megtehettem, hogy a fantziavilágom tegyem előtérbe, most már sajnos erre nincs lehetőségem. Arról nem is beszélve, hogy most már együtt élek a párommal, és érthető okokból nem szeretném, ha tudna erről a dologról. 
  • ... hogy folytatom a régen félbehagyott történeteket. Elméletileg tök könnyen meg tudnám csinálni, de gyakorlatilag tudom, hogy nem menne, ezért nem akarok kínlódni. :( Ahogy láthattátok, ha túl nagy dolgot vállalok be, akkor az a reakcióm, hogy inkább hagyom az egészet a francba. Ami amúgy rossz taktika. Szóval a lényeg, hogy nem fogom áltatni magam, se titeket.

Amire viszont számíthattok:

  • ... az Elvetett magok c. sztori befejezése. 2 rövid rész maradt vissza, amit egy évvel ezelőtt le is fordítottam, de véletlenül töröltem, ezért nem posztoltam őket anno... Most dolgozom ezeken, pár napon belül fel fogom tenni a maradékot. Jobb későn, mint soha :D
  • ... alkalmankénti oneshot/novella fordítások. Érdekes módon régen nem annyira szerettem a oneshotokat, de most egy ideje jobban szeretem őket, mint a hosszú sztorikat. Folytatásos történet mellett nem fogok már elköteleződni, de egyrészeseket néha-néha fogok hozni.
  • ... angolul tudóknak fanfic ajánlók. A lefordított sztorik alapján szerintem nagyjából tudjátok milyen az ízlésem, úgyhogy majd néha megosztom veletek, hogy miket érdemes szerintem elolvasni. De azoknak is érdemes velük próbálkozni, akik csak kicsit tudnak angolul. A leghatékonyabb angoltanulási módszer, én így készültem a nyelvvizsgámra ;)  
  • ... blogszerűség. Tudom, hogy senki nem azért jön ide, hogy az én véleményem olvasgassa, de amikor kijön egy új klip (tűkön ülök a Not over you miatt), akkor olyan jó lenne valahol fangirlködni. Szóval lehet, hogy néha fogok itt. Ha más nem, akkor a saját szórakoztatásomra. Bocsi.
  • ... elkezdtem egy saját sztorit írni... Egy kis egyszerű, egyetemistás Tom/Bill dolog. Igazából álmatlan éjszakákon kezdtem el írogatni. Nagyjából 20 részes lesz, eddig 7 részt van megírva. A sztori nagyjából ki van dolgozva már a fejemben. Ha az előbbiekkel végeztem, utána elkezdem felrakni. Tudom, hogy ez is elköteleződés, de azért mégis más, na. 
  • ... összességében tehát apróbb projektek. Mert amúgy szeretném, ha lenne nekem ez az oldal, és néha kicsit Kaylinne is lehetnék :)

Szóval nagyjából ennyi lenne most így első körben. Ja, még annyi, hogy csináltam egy új e-mail címet. Az előzőt is nézegetem néha, de arra rengeteg spam jön. Erről most ráadásul átirányítottam az üzeneteket a rendes e-mail címemre, szóval azonnal meg is fogom kapni, és hetek helyett max. órákat kell várni a válaszra. 

- Kaylinne

 


Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner